Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κάνοντας κλικ στο κουμπί «ΕΔΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ» Μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας η τις παρατηρήσεις σας..!

FB Profile

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Η Β. Κορέα εκτόξευσε τον πύραυλο

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΣ
Η Β. Κορέα το έκανε τελικά αυτό που περιμέναμε μέρες. Ένας πύραυλος πολλών επιπέδων εκτοξεύτηκε πριν λίγη ώρα , πέρασε πάνω από τον εναέριο χώρο της Ιαπωνίας και έπεσε στον Ειρηνικό Ωκεανό. Η Ιαπωνία είχε απειλήσει ότι σε τέτοια περίπτωση θα ρίξει το πύραυλο κάτι που δεν έγινε τελικά. Το γεγονός μεταδόθηκε αρχικά από το πρακτορείο ειδήσεων της Β. Κορέας αλλά το επιβεβαίωσε το State Department.
Η Β. Κορέα τόσο καιρό δήλωνε ότι ήθελε να βάλει έναν δορυφόρο επικοινωνιών στο διάστημα αλλά πολλοί αναλυτές πίστευαν ότι ήθελε απλά να κάνει δοκιμή «πολέμου». Η επίσημη ανακοίνωση πάντως λέει ότι ο πύραυλος κουβαλούσε έναν δορυφόρο. Η ακτίνα δράσης του δορυφόρου υπολογίζεται σε πάρα πολλά χιλιόμετρα και οι αναλυτές εκτιμούν ότι πλήρως φορτωμένος με καύσιμα θα μπορούσε να φτάσει την δυτική Αμερική.

Πηγή: Troktiko

2 σχόλια:

✿ margarita είπε...

Η Κορέα τον έστειλε στο διάστημα λέει?.εγω άκουσα στον ειρηνικό ότι βρέθηκαν τα κομμάτια του..μπορεί και να έχω λάθος όμως..ας εχει το φόβο ο αμερικάνος μιας και γι'αυτον μάλλον φτιάχτηκε..τι λές Κώστα?

Μοσχοβολάει ο καφές..γαλλικό με γάλα,βαρύ!

Καλημέρα :)

outopios είπε...

Καλημέρα Μαργαρίτα. Το δημοσίευμα λέει "πέρασε πάνω από τον εναέριο χώρο της Ιαπωνίας και έπεσε στον Ειρηνικό Ωκεανό" Ναι αυτό λέω και εγώ ας έχει το φόβο... Αν και ο χαζός λένε δεν έχει αυτή την αίσθηση. :P
ο Καφές σου ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

 

001

002

Recommended Post Slide Out For Blogger

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail
outopios@yahoo.com

Online:

Copyright 2010 BLOG CAFE. All rights reserved.

rss digg delicious facebook