Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κάνοντας κλικ στο κουμπί «ΕΔΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ» Μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας η τις παρατηρήσεις σας..!

FB Profile

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Εξωγήινοι ευθύνονται για την κακή οδήγηση!
Ένας οδηγός στη Γαλλία απέδωσε την κακή οδήγησή του στους...εξωγήινους. Σύμφωνα με τον οδηγό η επικίνδυνη οδήγησή του οφειλόταν στο ότι τον κυνηγούσαν...Αρειανοί. Για το λόγο αυτό "έσπασε" ένα οδόφραγμα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη από περιπολικά και μια σύγκρουση. Σε αλκοτέστ που του έγινε δε βρέθηκε να είναι μεθυσμένος. Εκείνο που περιμένουν οι αρχές είναι η εξέταση για χρήση ναρκωτικών και η ψυχιατρική γνωμάτευση…

Δίπλωμα την 20η φορά!
Ο επιμένων νικά. Αυτό απέδειξε μια υπάλληλος σουπερμάρκετ στην Αγγλία. Η 46χρονη γιαγιά, δεν έχασε το θάρρος της όταν κόπηκε 19 φορές στις εξετάσεις για το δίπλωμα αυτοκινήτου. Μέχρι τελικά να το αποκτήσει ξόδεψε περίπου 10000 ευρώ σε δίδακτρα από το 1996. Η γιαγιά παραδέχτηκε ότι δεν "τα παίρνει εύκολα" τα της οδήγησης αυτοκινήτου. Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και, επιδεικνύοντας επιμονή και υπομονή που ξάφνιασαν και το σύζυγό της, κατάφερε τελικά να το πάρει. Όλο το διάστημα των προσπαθειών της έκανε μαθήματα συνολικής διάρκειας 300 ωρών!

Επίδομα ανεργίας 370 εκατομμυρίων
Μερικά επιπλέον μηδενικά έκαναν για λίγες στιγμές εκατομμυριούχο μία άνεργη στην Ολλανδία. Η υπηρεσία ανέργων, από λάθος κατέθεσε στον λογαριασμό της αντί για το μικρό επίδομα ανεργίας των 37 ευρώ, 370 εκατομμύρια!
Η 39χρονη άνεργη δεν πίστευε στα μάτια της όταν είδε το λογαριασμό της τράπεζας. Δυστυχώς, η χαρά και η έκπληξή της δεν κράτησε πολύ, καθώς κάποιος υπάλληλος της τηλεφώνησε για να την ενημερώσει για το σφάλμα κι ότι σύντομα θα τα χρήματα πρέπει να επιστραφούν.

Οδηγώντας στην Τουρκία
Το να οδηγήσεις στην Τουρκία δεν είναι εύκολη υπόθεση. Κι εδώ σε μας δεν είναι, αλλά για μας δε βγήκε ακόμη ειδική ταξιδιωτική οδηγία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, για την οδήγηση στη χώρα μας...Για την Τουρκία βγήκε! Στην Τουρκία, λοιπόν, πάνω απ' όλα πρέπει να οδηγείτε αμυντικά, πρέπει να οδηγείτε αμυντικά και πρέπει να οδηγείτε αμυντικά. Αυτό είναι το σημαντικότερο σημείο της οδηγίας. Κατά τα άλλα: αποφύγετε την οδήγηση τις νυχτερινές ώρες και..."μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να επηρεάζουν αυτό που κάνετε"... (<- αυτή ακριβώς είναι η φράση που χρησιμοποιείται, δεν είναι δικό μας!)
Η προσοχή αφορά και τους οδηγούς του γνωστού Πεζώ2, δηλαδή των πεζών: Ένα μεγάλο ποσοστό θανάτων που οφείλονται σε τροχαία, αφορά πεζούς.
Μερικές ακόμη λεπτομέρειες (παραθέτονται όπως ακριβώς αναφέρονται - τα δικά μας σχόλια σε παρένθεση):
-οδηγήστε κάθε μέρα σαν να βρίσκεστε σε κάποια αποστολή. Ο στόχος σας: να μην εμπλακείτε σε τροχαίο (αν κι απ' ό,τι δείχνει πρέπει να είναι mission impossible).
-προσέξτε τα φορτηγά και λεωφορεία τα οποία προσπερνούν χωρίς καμιά προειδοποίηση.
-να είστε έτοιμοι για το αναπάντεχο
-μη θεωρείτε τίποτα ως δεδομένο. Μην κάνετε υποθέσεις για το πώς θα αντιδράσει κάποιος οδηγός. Μην υποθέτετε ότι έχουν δει το όχημά σας κι ότι θα κάνουν "το σωστό".
Κάποια συχνά φαινόμενα:
-προσπέραση από τα δεξιά και "κόψιμο" από μπροστά.
-πεζοί που φαίνονται αδιάφοροι μπροστά στα επερχόμενα αυτοκίνητα κι εξακολουθούν να περπατούν στη μέση του δρόμου ανάμεσα στα αυτοκίνητα (αυτό κάτι θυμίζει...)
-φορτηγά σταματημένα, χωρίς φωτισμό, στη μέση της εθνικής αντί για την άκρη του δρόμου.
-στην επαρχία, ο χώρος ατυχημάτων και σημείων που εκτελούνται έργα "σηματοδοτούνται" με πέτρες! (ενώ σ' εμάς με διάφορα σήματα που θα τύχει να βρεθούν μπροστά μας: μονόδρομος, απαγορεύεται η στάθμευση κ.λ.π.)
-όταν προσπερνάτε, είναι πολύ πιθανό την ίδια στιγμή να σας προσπεράσει κάποιος άλλος (προσπέραση του προσπερνούντος, δηλαδή).

Δύο άνδρες, οκτώ νεφρά
Δύο αδέλφια από τη Βοσνία που έχουν καταπλήξει τους συμπατριώτες τους με τις απίστευτες ποσότητες αλκοόλ που μπορούν να καταναλώνουν, έχουν ένα πραγματικό μυστικό "επιτυχίας": έχουν αντί για δύο, τέσσερα νεφρά ο καθένας!
Η "αποκάλυψη" της ιδιαιτερότητάς τους αυτής, έγινε όταν ένας από τα δύο αδέρφια είχε τραυματιστεί σε τροχαίο. Αφού τον εξέτασαν οι ιατροί, του ανακοίνωσαν ότι έχει ένα επιπλέον ζευγάρι νεφρών, πλήρως λειτουργικό! Η πληροφορία αυτή φυσικά του προκάλεσε έκπληξη, ωστόσο, μπόρεσε κι ο ίδιος να καταλάβει πού οφείλεται η ικανότητά του για κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ. Η επόμενη έκπληξη ήταν, ότι και ο άλλος αδερφός είχε δύο επιπλέον νεφρά...

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

✿ margarita είπε...

Xm..την άλλη φορά που θα μου πούν:

-Kαλά πως οδηγείς έτσι?

Θα πω..προσπαθώ να γλιτώσω απο κάτι Αρειανούς!! :p

Kαλημέρα Κωννσταντίνε

Outopios είπε...

Καλημέρα...!

ποντίκι είπε...

χΑ ΧΑΧΑΧ καλό ε;
arage? είδε εξογηινους; εμένα αυτό με ενδιαφέρει... μάθε σε παρακαλώ...
ενημερωσε μας..
Φιλια

Δημοσίευση σχολίου

 

001

002

Recommended Post Slide Out For Blogger

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail
outopios@yahoo.com

Online:

Copyright 2010 BLOG CAFE. All rights reserved.

rss digg delicious facebook