Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κάνοντας κλικ στο κουμπί «ΕΔΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ» Μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας η τις παρατηρήσεις σας..!

FB Profile

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΜΑΝΟΥΣΗ



Τον δρόμο για τη Βουλή παίρνει, τελικά, η δικογραφία για την υπόθεση του καταγγελλόμενου εκβιασμού του εφοπλιστή Φ. Μανούση, κατά το μέρος που αφορά στην τυχόν ποινική εμπλοκή του τότε υπουργού Αιγαίου, Αριστ. Παυλίδη.
Η σχετική δικογραφία θα διαβιβαστεί απευθείας από τον 20ό τακτικό ανακριτή Αθήνας, Απ. Ζαβιτσάνο στη Βουλή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το σχετικό διαβιβαστικό έγγραφο έχει ήδη συνταχθεί από τον ανακριτή.
Βασικό σημείο στην υπόθεση, που συνδέεται με την αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή, σύμφωνα με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, προκειμένου να γίνει η σχετική διερεύνηση, είναι οι «αδιευκρίνιστες» συνθήκες κάτω από τις οποίες φέρεται να κινήθηκε χρηματικό ποσόν 100.000 ευρώ που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά ακινήτου από τον πρώην υπουργό.
Σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους, οι διαδικασίες πρέπει να ολοκληρωθούν γρήγορα, καθώς εάν μέχρι τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους που λήγει η κοινοβουλευτική περίοδος δεν έχει επιληφθεί σχετικά η Βουλή, επέρχεται έτσι ή αλλιώς παραγραφή για τις τυχόν ποινικές υπουργικές ευθύνες.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μανούσης είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα εκβιασμού από τον στενό συνεργάτη του πρώην υπουργού Παν. Ζαχαρίου, προκειμένου τα πλοία του να δέσουν σε λιμάνια της άγονης γραμμής. Ο πρώην υπουργός αρνείται ότι υπήρξε εκβιασμός σε βάρος του εφοπλιστή και υποστηρίζει ότι ο ίδιος ο Φ. Μανούσης κινούνταν εκβιαστικά, προκειμένου να επιτύχει τον σκοπό του (υπέβαλε και μήνυση σε βάρος του Φ. Μανούση για όσα «ψευδή και συκοφαντικά έχει πει σε βάρος του»).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

001

002

Recommended Post Slide Out For Blogger

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail
outopios@yahoo.com

Online:

Copyright 2010 BLOG CAFE. All rights reserved.

rss digg delicious facebook