Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κάνοντας κλικ στο κουμπί «ΕΔΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ» Μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας η τις παρατηρήσεις σας..!

FB Profile

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ύπνος... ο ευεργετικός!


Ο ύπνος είναι από τις πιο βασικές και απόλυτα αναγκαίες φυσικές διαδικασίες του ανθρώπου. Όταν κοιμάστε όλα τα όργανα του σώματος ξεκουράζονται ανασυγκροτούνται και ανανεώνονται. Ένας καλός ύπνος δεν προσφέρει μόνο υγεία σωματική και ψυχολογική αλλά μας γεμίζει ενέργεια και μας ομορφαίνει!

Τι χρειάζεται για έναν καλό και σωστό ύπνο:

Το περιβάλλον στο οποίο κοιμόμαστε θα πρέπει να είναι σκοτεινό και ήσυχο, να έχει την δυνατότητα να
αερίζεται καθημερινά, ένα άνετο κρεβάτι με καλό στρώμα και η θερμοκρασία του δωματίου θα πρέπει να είναι τέτοια ούτως ώστε να μην ζεσταίνεστε ούτε να κρυώνετε . Οι ώρες του ύπνου θα πρέπει να είναι σταθερές: 7 με 8 ώρες καθημερινά. Πολύ σημαντικό παράγοντα παίζει και ο τρόπος ζωής που ακολουθείτε. Για έναν σωστό και ποιοτικό ύπνο, θα πρέπει να τρέφεστε υγιεινά, να μην κοιμόμαστε με γεμάτο στομάχι, το τελευταίο γεύμα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 ώρες πριν κοιμηθούμε, να αποφεύγετε το κάπνισμα και το αλκοόλ και να γυμνάζεστε τακτικά. Μην κοιμάστε με την τηλεόραση ανοιχτή. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα ύπνου μερικές συμβουλές για να χαλαρώσετε πριν κοιμηθείτε είναι να διαβάσετε κάποιο βιβλίο, να πιείτε ένα ζεστό γάλα ή χαμομήλι και ποτέ καφέ γιατί η καφεΐνη διεγείρει το νευρικό σύστημα οπότε δεν βοηθάει το σώμα να χαλαρώσει, και τέλος να κάνετε ένα χλιαρό ντους.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!

Κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε καθαρίστε την επιδερμίδα από το μακιγιάζ, με ένα γαλάκτωμα καθαρισμού και τονωτική λοσιόν. Αφού έχετε καθαρίσει καλά την επιδερμίδα, απλώστε μια ειδική κρέμα με θρεπτικά συστατικά για επανόρθωση και ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας, κάνοντας ελαφρύ μασάζ για να απορροφηθεί καλύτερα και να διεγείρετε την κυκλοφορία του αίματος. Μην κοιμάστε ποτέ μακιγιαρισμένη. Το μέικ απ φράζει τους πόρους και δεν επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει . Η μάσκαρα οι σκιές και τα μολύβια δεν αφήνουν τα μάτια να ξεκουραστούν και το πιο πιθανό είναι να ξυπνήσουμε με μαύρους κύκλους πρήξιμο και πιο εμφανείς ρυτίδες κάτω από τα μάτια. Δυο φορές την εβδομάδα μετά τον καθαρισμό και πριν από την ενυδατική κρέμα καλό είναι να κάνετε ένα πίλινγκ για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και να εισχωρήσουν πιο βαθειά τα θρεπτικά συστατικά της κρέμας περιποίησης. Καλό είναι να κοιμάστε ανάσκελα και όχι μπρούμυτα για να μην τσαλακώνετε την επιδερμίδα σας και δημιουργήσετε ρυτίδες. Θα πρέπει να αλλάζετε πολύ συχνά μαξιλαροθήκες οι οποίες πρέπει να είναι από μαλακό βαμβακερό ύφασμα ή μεταξωτές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

001

002

Recommended Post Slide Out For Blogger

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail
outopios@yahoo.com

Online:

Copyright 2010 BLOG CAFE. All rights reserved.

rss digg delicious facebook