Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κάνοντας κλικ στο κουμπί «ΕΔΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ» Μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας η τις παρατηρήσεις σας..!

FB Profile

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Έκανε τατουάζ σε όλο του το σώμα πάνω από 10.000 διευθύνσεις ιστοσελίδων!


Ο Pat Vaillancourt είναι ο κάτοχος ρεκόρ για τατουάζ στο σώμα με τις περισσότερες web διευθύνσεις, έχοντας πάνω από 10.000 διευθύνσεις URL χαραγμένες στην πλάτη και τους ώμους του.

Αυτό ακούγεται πολύ, αλλά ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει έως ότου το σώμα του καλύπτεται από 100.000 διευθύνσεις ιστοσελίδων.

Το 2010, o 30χρονος Vaillancourt, από το...
Κεμπέκ, του Καναδά, αποφάσισε ότι ήθελε να ορίσει ένα παγκόσμιο ρεκόρ από μόνος του, και επειδή δεν ήταν αθλητής και δεν μπορούσε να κάνει ακραίες φιγούρες, επέλεξε τα τατουάζ, σαν τον δικό του τρόπο να αφήσει το "σημάδι" του στον κόσμο.

«Θέλω να σπάσω ένα παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, αλλά το πιο σημαντικό, θέλω να βοηθήσω τους άλλους. Και αυτός είναι ο τρόπος μου να το πράξω», είπε τότε.

Οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις μπορούν να πληρώσουν $ 35 για να έχουν τα URL τους ως τατουάζ στο σώμα του και όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του, Back2thelight.com, οι μισές εισπράξεις δωρίζονται για να βοηθήσει τον λαό της Αϊτής και της Σομαλίας.

Ο Vaillancourt λέει ότι το υπόλοιπο μισό χρησιμοποιείται για να πληρώσει για τα τατουάζ του και για την προώθηση του έργου του. Αν οι υπολογισμοί μου είναι σωστοί, θα βγάλει τελικά 3.500.000 δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων.


Πηγή: koulo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

001

002

Recommended Post Slide Out For Blogger

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail
outopios@yahoo.com

Online:

Copyright 2010 BLOG CAFE. All rights reserved.

rss digg delicious facebook