Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κάνοντας κλικ στο κουμπί «ΕΔΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ» Μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας η τις παρατηρήσεις σας..!

FB Profile

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Γιάννης Πλούταρχος: «τέρμα τα παιδιά. Ήρθε το ΔΝΤ και η τρόικα»


«Ήδη μας έχει πληγώσει πολύ η κρίση», λέει ο Γιάννης Πλούταρχος και ξεκαθαρίζει πως θα έκανε και έκτο παιδί, αλλά τον σταμάτησαν η τρόικα και το ΔΝΤ!

Μιλώντας στο ένθετο «Glam» της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν κρύβει ότι η οικονομική κρίση τον έχει επηρεάσει και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο.

«Είχα την τύχη να κάνω πέντε πράγματα στη ζωή μου για μένα και τα παιδιά μου. Αύριο δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τα διατηρήσω. Ούτε και εγώ ο ίδιος δεν είμαι σίγουρος. Δούλευα πέντε φορές την εβδομάδα, αλλά αν συνεχίσει έτσι, που δουλεύουμε δύο αλλά ουσιαστικά είναι μία, το Σάββατο, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κρατήσω ό,τι δημιούργησα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αφού παραδέχεται πως μείωσε τον μισθό του, ο Γιάννης δεν κρύβει πως αισθάνεται πλέον την ανάγκη να συνυπάρξει επί πίστας με κάποιον συνάδελφό του: «με όλους θα ήθελα να συνεργαστώ... Αλλά να γίνουν ωραίες συνεργασίες και όχι επί τούτου. Μέσα από τις συνεργασίες μας βγαίνει και ένα CD. Όχι μια συνεργασία για να δουλεύουμε μόνο διήμερα».

«Είναι ο υπερκαταναλωτισμός που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια και μας οδήγησε εδώ που μας οδήγησε. Η μεγάλη κατανάλωση σε κάνει να μην εκτιμάς αυτά που έχεις. Όμως, ο Έλληνας έχει περάσει πολλά δεινά. Άξιζε ο Έλληνας να περάσει τα 20 χρόνια ευημερίας που έζησε. Δεν είμαστε τεμπέληδες, κάθε άλλο», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο τραγουδιστής, προσθέτοντας πως έχουμε χάσει την αξιοπρέπειά μας στο εξωτερικό.

Τα «μυστικά» του γάμου του

«Περάσαμε πολλές συμπληγάδες με την Μαρία. Δεν ήταν όλα ρόδινα. Ανά διαστήματα δώσαμε τις δικές μας μάχες», λέει για τον γάμο του ο τραγουδιστής.

Όπως τονίζει, «δεν υπάρχει συνταγή, ούτε μυστικό» για έναν επιτυχημένο γάμο, ενώ ο σεβασμός δεν είναι αρκετός για να κρατήσει μια σχέση. «Υπάρχει ένας βαθύς ερωτισμός μεταξύ μας που κατά καιρούς ανανεώνεται. Δεν ξέρω τον τρόπο», υποστηρίζει και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για την γυναίκα του που έχει κάνει 5 παιδιά αλλά φροντίζει το σώμα της και τον εαυτό της.

«Είναι στυλοβάτης της οικογένειας, φροντίζει για όλα μαζί με την γιαγιά, την μητέρα μου, η οποία βοηθάει πολύ», επισημαίνει για την σύζυγό του και της αφιερώνει το νέο του τραγούδι που έχει το όνομά της, «Μαρία»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

001

002

Recommended Post Slide Out For Blogger

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail
outopios@yahoo.com

Online:

Copyright 2010 BLOG CAFE. All rights reserved.

rss digg delicious facebook