Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κάνοντας κλικ στο κουμπί «ΕΔΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ» Μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας η τις παρατηρήσεις σας..!

FB Profile

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ξέσπασε πόλεμος για την πρωτοφανή σύλληψη Λιάτσου!


Με ...κινηματογραφική ταχύτητα έδρασε η Αστυνομία και συνέλαβε σήμερα νωρίτερα τον εκδότη της εφημερίδας Παρασκευή και 13 κ. Αιμίλιο Λιάτσο, σε μία υπόθεση που έχει εξελιχθεί σε ...διαδικτυακό πόλεμο!

Η σύλληψη έγινε έπειτα από μήνυση που υπέβαλε το πρωί η σύζυγος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη.

Η κυρία Τζούλη υπέβαλε τη μήνυση στο Αγρίνιο, μετά την παραβίαση της απόφασης ασφαλιστικών μέτρων που είχε κερδίσει η ίδια κατά της εφημερίδας «Παρασκευή και 13» για την απαγόρευση αναφοράς του ονόματός της, καθώς σε σημερινό δημοσίευμα η εφημερίδα αναφέρθηκε και πάλι σε αυτήν.

Προφανώς, η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν τεράστια για να γίνει η σύλληψη του γνωστού δημοσιογράφου ουσιαστικά σε ...χρόνο dt

Ο Αιμίλιος Λιάτσος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Συντάγματος.

"Τώρα συλλαμβάνεται ο Λιάτσος για την συκοφαντία του στην "Παρασκευή και 13", με απόφαση της δικαιοσύνης. Τέλος οι συκοφάντες, έρχονται οι πλαστογράφοι", έγραψε στο twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σχετικά με τη σύλληψη του εκδότη της εφημερίδας "Παρασκευή και 13" Αιμίλιου Λιάτσου.

"H ανοχή σε όλους τελείωσε" πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ωστόσο, στο θέμα παρενέβη ο βουλευτής και πρώην υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης! Ο τελευταίος έγραψε στο twitter χαρακτηριστικά ότι "O Καμμένος κρύβεται πίσω από τη γυναίκα του! Και, μετά, λέτε εμένα ...Μπουμπούκο".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

001

002

Recommended Post Slide Out For Blogger

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail
outopios@yahoo.com

Online:

Copyright 2010 BLOG CAFE. All rights reserved.

rss digg delicious facebook