Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κάνοντας κλικ στο κουμπί «ΕΔΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ» Μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας η τις παρατηρήσεις σας..!

FB Profile

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΕΦΥΓΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΛΑΣ!


Από πνευμονική ανεπάρκεια πέθανε τις πρώτες πρωινές
της Τρίτης ο ηθοποιός Χρήστος Πάρλας. Ο 76χρονος ηθοποιός έγινε γνωστός από τις εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές σειρές όπως «Η Εξαφάνιση του Τζον Αυλακιώτη» και τα....«Παιδιά της Νιόβης». Γεννημένος στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 1936, ο Χρήστος Πάρλας σπούδασε στην Αθήνα (Σχολή Κ. Μωραΐτη) και άρχισε να εργάζεται στο θέατρο ως επαγγελματίας το 1957.
Εξι χρόνια αργότερα άρχισε να εμφανίζεται στον κινηματογράφο παίζοντας άλλοτε μεγάλους και άλλοτε μικρότερους ρόλους σε κωμωδίες και δράματα. Στη φιλμογραφία του θα βρούμε ταινίες όπως οι «Δέκα μέρες στο Παρίσι», «Ο γαμπρός μου ο δικηγόρος», «Η μικρή ζητιάνα», «Η βίλα των οργίων», «Ο ουρανοκατέβατος», «Φτωχό μου σπουργιτάκι»

Ακούραστος εργάτης του κινηματογράφου, ο Πάρλας απέφευγε τις συνεντεύξεις και παρέμενε αφοσιωμένος στη δουλειά του. Μία από τις τελευταίες μεγάλες του επιτυχίες ήταν σε διαφημιστικά σποτ γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στον ρόλο του «κυρίου διευθυντή». Είχε επίσης εμφανιστεί σε τηλεοπτικές σειρές όπως «Η Εξαφάνιση του Τζον Αυλακιώτη» και «Τα Παιδιά της Νιόβης».

Η κηδεία του Χρήστου Πάρλα θα γίνει την Πέμπτη στις 16.00 από τον Ναό Αγίου Δημητρίου Πετρούπολης.
.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

001

002

Recommended Post Slide Out For Blogger

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail
outopios@yahoo.com

Online:

Copyright 2010 BLOG CAFE. All rights reserved.

rss digg delicious facebook