Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κάνοντας κλικ στο κουμπί «ΕΔΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ» Μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας η τις παρατηρήσεις σας..!

FB Profile

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΟΥ



Δυστυχώς για την χώρας μας την πιο κρίσιμη στιγμή βρεθήκαμε με τους χειρότερους και πιο ανίκανους Ανθρώπους να μας κυβερνήσουν. Δεν ξέρω αν αυτό είναι τυχαίο η αν κάποιοι τους τοποθετήσανε σε αυτές τις θέσης σαν καλούς υπαλλήλους που θα φέρουν σε πέρας σωστά την δουλειά που έχουν να κάνουν. Δεν είμαι οπαδός της σημειολογίας ούτε πιστεύω ότι όλοι θέλουν το κακό του Έλληνα κι αν κάποιοι τους τοποθέτησαν ποιοι είναι αυτοί; Κι εφόσον τους δώσανε θέσεις κλειδιά τότε δεν είναι ανίκανοι οι άνθρωποι, ίσα-ίσα που είναι ικανότατοι. Τι λέτε να τους δούμε έναν-έναν μήπως και καταλάβουμε τι γίνεται με δαύτους.

Θέση νούμερο ένα ο “Αμετακίνητος” πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που άλλα λέει το πρωί και άλλα κάνει το βράδυ.. Είναι γιος του καρδιολόγου Κωνσταντίνου Σαμαρά και της Ελένης Ζάννα, εγγονός του παλιού Βουλευτή Θεσσαλονίκης Αλέξανδρου Ζάννα και ανιψιός του πρώην βουλευτή Μεσσηνίας της ΕΡΕ Γεωργίου Σαμαρά (Δημοκρατία έχουμε η οικογενειοκρατία;) Από το γένος της μητέρας του είναι δισέγγονος της συγγραφέως Πηνελόπης Δέλτα, κόρης του Εμμανουήλ Μπενάκη. Το 1970 αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών. Έκανε τις προπτυχιακές του σπουδές στα Οικονομικά στο Κολλέγιο Άμχερστ των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου σπούδαζε την ίδια περίοδο και ο Γιώργος Παπανδρέου, με τον οποίο ήταν και συγκάτοικοι. (Πιθανόν εκεί εκπαιδεύτηκαν και οι δυο τους) PHOTO Είχε πει πως δεν γυρνάει στην Νέα Δημοκρατία ούτε ως πρόεδρός της, δεν μπορώ να πω σταθερός τύπος, αμετακίνητος όπως τότε που αποφάσισε να ρίξει την κυβερνήσει Μητσοτάκη αποχωρώντας από την κοινοβουλευτική δύναμη της Νέας Δημοκρατίας αφήνοντας την με 150 βουλευτές.Για να καταφέρει να γίνει πρωθυπουργός αυτής της χώρας τον Ιούνιο έλεγε για κατάργησή του χαρατσιού έλεγε για αύξηση του αφορολογήτου για μείωση του ΦΠΑ και άλλα πολλά που τα ξέχασε μόλις μπήκε ο Ιούλιος και φυσικά πετυχαίνοντας το στόχο του να αποκτήσει την καρέκλα του πρωθυπουργού σε μια συγκυβέρνηση κοροϊδία της δημοκρατικής πραγματικότητας.

Ο Νούμερο 2 αυτής της κυβερνητικής παρωδίας και μόνιμα νούμερο 2 όπου κι αν βρισκότανε είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Καλό χαρτί μορφωμένος πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τα αφεντικά του να πετύχουνε το στόχο τους. Αυτός επέβαλε το φόρο χαράτσι στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Διδάκτωρ Νομικής στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακά στην Γαλλία. Είναι επίτιμος διδάκτορας νομικής του Πανεπιστημίου La Trobe της Μελβούρνης και έχει πλούσιο συγγραφικό έργο. Αυτός επί σειρά ετών πριόνιζε τα πόδια της καρέκλας του Παπανδρέου του Γιωργάκη και στο τέλος τα κατάφερε και έγινε πρόεδρος στην θέση του προέδρου. Η θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δικαιωματικά ανήκει στο Γιωργάκη λόγο κληρονομιάς από το Πατέρα του, είπαμε ζήτω η οικογενειοκρατία.

Ο Τρίτος της παρέας είναι ο Φώτης Κουβέλης ήταν μέλος της Δημοκρατικής Νεολαίας Λαμπράκη και αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του ΚΚΕ εσωτερικού αριστερός από τα γεννοφάσκια του που λένε.. εδώ θα του πω σκόρδο-κρεμμύδι, ξέρετε το παλιό κόλπο που βάζανε συνήθως στα παιδιά για να μάθουν να ξεχωρίζουν την αριστερά από την δεξιά, στο αριστερό χέρι το σκόρδο και στο δεξί κρεμμύδι και έτσι το θυμόταν, αυτός πάλι μάλλον το ξέχασε και έκανε στροφή 180 μοιρών προς τα δεξιά. επαναπραδιαγμάτευση του μνημονίου με άλλους ευνοϊκότερους όρους και ελαφρύνσεις του Έλληνα πολίτη έλεγε πριν από τις εκλογές. Τώρα που οι Ευρωπαίοι λένε ότι δεν συζητάνε κάτι τέτοιο επειδή η χώρα δεν τήρησε της υποσχέσεις της και πως πρέπει να παρθούν ακόμα πιο σκληρά μέτρα δεν τον βλέπω να κάνει καμιά κίνηση απαγκίστρωσης από την πολιτική απάτη που συμμετέχει ο ίδιος και η παράταξη του ενεργά.

Η αλήθεια είναι ότι όσοι ασκούσαν εξουσία σε αυτό το τόπο από το 1974 και μετά πρωθυπουργοί, υπουργοί και αντιπολιτεύσεις όλοι έχουν ευθύνη για αυτή την κατάντια από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι τους ανιψιό και γιό αυτόν των εθνοσωτήρων.θα τους κρίνει η ιστορία μετά από χρόνια τα παιδιά στο σχολείο θα μαθαίνουν την αλήθεια, αυτή που τώρα προσπαθούν να κρύψουν, αλλά η αλήθεια λέει ο λαός είναι σαν το λάδι επιπλέει πάνω-πάνω.

Τώρα θα ασχοληθούμε με αυτούς που κυβερνάν αυτή την χρονική στιγμή. Αυτοί οι τρεις κύριοι λοιπόν καλούνται να βγάλουν την χώρα από την δύσκολη κατάσταση που εντέχνως αλλά και σκοπίμος μας έχουν εμπλέξει ξένα οικονομοπολιτικά κέντρα, κέντρα που τυχαίνει να είναι και τα αφεντικά τους. Ένα είναι το σίγουρο δεν θα αντέξουν για μεγάλο χρονικό διάστημα για δύο σημαντικούς λόγους.

Πρώτον η πολιτική που εφαρμόζουν είναι αντίθετη με την βούληση του λαού και δεύτερον δεν φροντίζουν να δώσουν έστω μια μικρή ελπίδα στο κοσμάκη που μέρα με την μέρα χάνει όλο και πιο πολύ το χαμόγελό του। Ξέρω ότι οι στόχοι τους δεν θα επιτευχθούν αλλά ακόμη κι αν καταφέρουν να ξεπουλήσουν την Ελλάδα, αν ξεπουλήσουν κάθε τι που έχει αξία και είναι πολλά που έχουν αξία σε αυτό το τόπο , αν το δώσουν για ένα κομμάτι ψωμί, αν καταφέρουν και σκλαβώσουν την ελληνική οικογένεια με τα οικονομικά μέτρα που επιβάλει η ΕΚΤ και το ΔΝΤ ακόμα και τότε υπάρχει κάτι που δεν το έχουν υπολογίσει ή δεν το έχουν σκεφτεί καν। Στον έλληνα δεν αρέσει να είναι υπόδουλος, δεν αντέχει να του λένε τι να κάνει, δεν μπορεί να μην βγει στο δρόμο έτσι απλά να κάνει την βόλτα του και να χαμογελάσει στο άγνωστο περαστικό, να πει μια καλημέρα, μια καλημέρα αληθινή, να εννοεί την σημασία των λέξεων Καλή Μέρα.Όλο αυτό κάποια στιγμή θα σκάσει, ακόμα και αν όλα ξεπουληθούν ο Έλληνας θα τα ζητήσει πίσω, θα ζητήσει πίσω το χαμόγελο του, θα ζητήσει την υπερηφάνεια του, θα ζητήσει την ελευθερία του και τότε κανένας και καμιά δύναμη στο κόσμο αυτό δεν θα μπορέσει να του επιβληθεί. Εκείνη την στιγμή θα ξεχειλίσει το ποτάμι και τα ορμητικά νερά του θα πλημυρίσουν τους δρόμους ξεπλένοντας κάθε σκουπίδι που τόσο καιρό μας γεμίζει και φράζει την ζωή μας. Προσπαθούν να μας κοιμίσουν να μην αντιδράσουμε αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας νανουρίζουν και απλά έχουμε χαλαρώσει. Εδώ είμαστε και δεν θα αργήσει η ημέρα που θα ζητήσουμε το χαμόγελο μας και πάλι πίσω. Θα το απαιτήσουμε και θα το αποκτήσουμε και πάλι και τότε κανένας δεν θα μπορεί να το σβήσει από το πρόσωπο μας γιατί απλά το πρόσωπο του Έλληνα είναι χαμογελαστό από την φύση του. Να χαμογελάτε κάνει τους Ευρωπαίους να ανησυχούν.

ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΟΥ

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ

© Copyright, outopios

Με ένα κεφάλι ποτισμένο με αρχές

Αρνιέμαι ένα σύστημα των λίγων.
Πουλάνε των ανθρώπων της ψυχές
Αρπάζουν τα χωράφια των Κολίγων.
Και μεις σ αυτό το έργο θεατές
Κοιτάζουμε το δρόμο που στενεύει
Το σύστημα γεμάτο θηρευτές
Κανένα μας δε βλέπω να σαλεύει.

Οι σκέψεις που δεν μπαίνουν φυλακή
Τα όνειρα που ζούνε και την μέρα
Αυτά δεν μάθανε να ζούνε σε κελί
Αυτά δεν φοβηθήκανε την σφαίρα.

Σε ένα κεφάλι που δεν φόρεσε καπέλο
Μην προσπαθήσεις να του βάλεις και μυαλό.
Τρελός που ζητιανεύει σε μπουρδέλο
Δεκαεξάχρονο παιδάκι ντροπαλό.

Χαράζει την πορεία του στο χάρτη
Μα του πετάτε το μολύβι που κρατά.
Πετάτε την ζωή του σε μιαν άκρη
Στο κόσμο το δικό σας δε χωρά.

Μα οι σκέψεις που δεν μπαίνουν φυλακή
Τα όνειρα που ζούνε και την μέρα
Αυτά δεν μάθανε να ζούνε σε κελί
Αυτά δεν φοβηθήκανε την σφαίρα.

Στίχος by outopios

Τώρα αν κανένας πει σαν αντίλογο ότι καλά μας τα λες αλλά τι να κάνανε και αυτοί η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα και αναγκαστικά θα πρέπει να στηρίζεται και να εξαρτιέται από ξένες δυνάμεις οι οποίες σαν πιο πλούσι

ες μπορούν και να επιβάλουν τα θέλω τους σε μια χώρα όπως είναι η Ελλάδα. Σε αυτό το επιχείρημα πιστεύω ότι δίνει μια καλή απάντηση το video που ακολουθεί από την εκπομπή Αθέατος Κόσμος του Κώστα Χαρδαβέλλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ



Ακόμα και έτσι για τέλος σας παραθέτω ένα κείμενο που διάβασα στο profile του Χάρρυ Κλύνν στο facebook με τίτλο «Εμπρός λοιπόν ας χρεοκοπ

ήσουμε»

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ!

Ας βγούμε από το ευρώ και ας σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές. Και ας πεινάσουμε όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι ξένοι και οι Έλληνες δωσίλογοι των καναλιών.

Όλοι λένε ότι θα σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές, αλ

λά έκατσε κανείς από εσάς να σκεφτεί τι ακριβώς εισάγουμε και τι ακριβώς να πάψει να έρχεται στην Ελλάδα; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε αυτοκίνητα. Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν Γερμανοί και Γάλλοι που δεν θα ξαναπουλήσουν ούτε ένα αυτοκίνητο τα επόμενα χρόνια.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε γάλα, τυριά και βούτυρο. Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν τα φασιστόμουτρα οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ξηρούς καρπούς από την Τουρκία.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε καρπούζια και σταφύλια από τ

ην Αφρική.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σταφίδες από την Χιλή (αν είναι δυνατόν!)

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σπορέλαια και άλλα γράσα.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρετσίνα από την Καλιφόρνια (θου Κύριε).

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τις εκατοντάδες είδη από οινοπνευματώδη ποτά.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τυριά, κονσέρβες, κέικ, ζ

αμπονάκια κλπ.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε κινητά, τηλεοράσεις, υπολογιστές και τα χίλια δυο ηλίθια γκάτζετ που στραβώνουν τον κόσμο.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα εκατοντάδες είδη καπνού, πούρων και άλλων δηλητηρίων.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα μπατζάρια τουρσί από την Γερμανία (θεέ μου, θεέ μου).

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα δεκάδες είδη ξένων γλυκών και σοκολατοειδών που στέλνουν τα λεφτά μας στο εξωτερικό και την χοληστερίνη στα ύψη.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρούχα, παπούτσι

α, παιχνίδια, και πληθώρα από άχρηστα είδη για το σπίτι (μέχρι κόφτης για να κόβεις σε ίσια κομμάτια την μπανάνα υπάρχει!!!).

Ας επιστρέψουμε στην εποχή του 60.

Ας περπατήσουμε και πάλι ήσυχοι στον άδειο δρόμο.

Ας κοιμηθούμε το βράδυ χωρίς να ξυπνάμε από τον κάθε αργόσχολο ηλίθιο που τριγυρνάει με το αμάξι ακούγοντας τουρκογύφτικα καψουρολαϊκά ή χαζά ραπ στην διαπασών.

Ας φάμε λιγότερο και ας χάσουμε το υπέρβαρο λίπος μας.

Ας κάνουμε πάλι γιορτές-ρεφενέ.

Ας ξανακάνουμε αληθινούς φίλους, αντί για τους ηλεκτρονικούς που έχουμε σήμερα.

Ξυπνάτε μαλάκες Έλληνες. Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου. Έχουμε δώσει τα φώτα του πολιτισμού στον κόσμο. Έχουμε τσακίσει στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο την ιταλική και γερμανική υπερδύναμη.

Και έχουμε καταντήσει σήμερα να ζητιανεύουμε από τους κωλο-ευρωπαίους και να τους παρακαλάμε να μας πηδάνε ώστε να έχουμε βίντεο και κινητά. Και από πάνω καθόμαστε και μας βρίζουν, αφού δεν έχουμε πλέον ΚΑΘΟΛΟΥ αξιοπρέπεια.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

001

002

Recommended Post Slide Out For Blogger

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail
outopios@yahoo.com

Online:

Copyright 2010 BLOG CAFE. All rights reserved.

rss digg delicious facebook