Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κάνοντας κλικ στο κουμπί «ΕΔΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ» Μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας η τις παρατηρήσεις σας..!

FB Profile

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Είναι σε θέση να περπατάει ξανά μετά από δάγκωμα αράχνης;

Καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι επί 21 χρόνια ήταν ένας 48χρονος από την Καλιφόρνια, μέχρι τη στιγμή που το δάγκωμα μιας αράχνης τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Πέντε μέρες αργότερα, ο 48χρονος Ντέιβιντ είναι σε θέση να περπατάει ξανά και οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν επί δύο δεκαετίες μιλάνε για «θαύμα».

Μια νοσοκόμα στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε για να τον φροντίσουν από το δάγκωμα της αράχνης, η οποία ήταν του είδους Brown Recluse, παρατήρησε ένα σπασμό στο πόδι του Ντέιβιντ.

Ο ίδιος το ένιωσε και φώναξε από ενθουσιασμό, αφού ήταν κάτι που είχε να αισθανθεί από όταν ήταν 27 χρονών, όταν παραλίγο να πεθάνει σε ατύχημα με τη μηχανή του και το οποίο τελικά τον καθήλωσε στο καροτσάκι.

Οι γιατροί του είπαν ότι «τα νεύρα σου ήταν πάντα ζωντανά, απλά κοιμόντουσαν», αλλά δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν επιστημονικά πώς ήταν δυνατόν το δάγκωμα της αράχνης να οδήγησε στο «ξύπνημα» τους.

Τώρα ο Ντέιβιντ βλέπει τη ζωή με μεγάλη αισιοδοξία και ανυπομονεί, όπως λέει, να έρθει η μέρα που θα συνοδεύσει περπατώντας τις δύο 14χρονες κόρες του στην εκκλησία.

ΠΗΓΗ

8 σχόλια:

✿ margarita είπε...

Ορίστε ξανάρθα..

Kώστα μια ξαδέλφη μου (πολύ νέα) πάσχει από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δυνατή είναι και πόσο το παλεύει..κάποια στιγμή της είπαν λοτι αν καθίσει να την τσιμπήσουν μέλισσες και νομίζω η βασίλισσα μέχρι και που θα θεραπευτεί..το συζητάγαμε μέρες..πάμε στις μέλισσες ή να μην πάμε?(για το κορίτσι μας θα έπαιρνα κι εγώ μερικές τσιμπιες)..τελικά δεν μας άφησαν οι γονείς της..όμως κάθε φορά που συναντιόμαστε..λέμε μήπως να πηγαίναμε?

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια η μύθος αλλά απ'την άλλη υπάρχουν και τα παράξενα της φύσης..ζωντανό παράδειγμα ο Ντέιβιντ..

Καλό μεσημέρι..

Outopios είπε...

Μαργαρίτα αυτή είναι μια πολύ σπάνια περίπτωση...Αυτά τα πράγματα θέλουν προσοχή...Πολύ προσοχή, κάπου είχα διαβάσει από ότι θυμάμαι ότι 20 τσιμπήματα από μέλισσες ισοδυναμούν με ένα τσίμπημα από κροταλία. Σίγουρα τα δηλητήρια που έχουν κάποια ερπετά η έντομα είναι η πρώτη ύλη για να παρασκευαστούν φάρμακα.
Επίσης υπάρχει περίπτωση η ξαδέρφη σου να έχει αλλεργία στης Μέλισσες και να μη το ξέρει, πολύ Άνθρωποι έχουν και το μαθαίνουν μόνο όταν τους τσιμπήσει κάποια μέλισσα και τότε θα είναι τα χειρότερα.
Βέβαια μπορείς να μιλήσεις σε ένα γιατρό για το θέμα και να πάρεις από εκεί μια γνώμη. Αν και πιστεύω ότι τα ίδια θα σου πει.

Outopios είπε...

ΑΑΑ και μία διόρθωση εκεί που λέει πολύ Άνθρωποι...Βάλτε ακόμα ένα λου..και και ένα οι... :)

✿ margarita είπε...

Xαχα ανορθόγραφε Κων/νε!!!!!!!!!! :p

Σιγά που θα ρωτήσω ειδικό..είπες "κροταλίας" και μπρρρ μου αρκεί!!

Ασε μην μείνει ξαφνικά το αλωνάκι μόνο με μελισσόπουλα..και τώρα που το σκέφτομαι γέμισε μέλισσες εκεί..αν και αυtές που έβαλα,χορεύουν δεν τσιμπάνε :)

outopios είπε...

Χμ... Μάλλον φάνηκα κακός με της Μέλισσες... Έχουν και τα καλά τους....
1ον Είναι κιτρινόμαυρες συνήθως.
( Η Α.Ε.Κ είμαι ή ΑΡΗΣ)
2ον Κάνουν μέλι και ως γνωστόν αν το συνδυάσεις με καρύδια έχεις μια καλή μίξη :P
3ον από ότι είδα στο BLOG σου είναι και καλές χορεύτριες

✿ margarita είπε...

Α έτσι ε?
Περίμενε σου'ρχεται απάντηση! :p

✿ margarita είπε...

Τι κάνεις?απολύμανση στο μαίηλ σου? :ppp

Kαλό βράδυ:)

ποντίκι είπε...

Αντε βρε σοβαρά μιλάς...
Είδες στα καλά καθούμενα ο άνθρωπος θα περπατίσει ξανά από τα ανέλπιστα.

Δημοσίευση σχολίου

 

001

002

Recommended Post Slide Out For Blogger

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail
outopios@yahoo.com

Online:

Copyright 2010 BLOG CAFE. All rights reserved.

rss digg delicious facebook