Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κάνοντας κλικ στο κουμπί «ΕΔΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ» Μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας η τις παρατηρήσεις σας..!

FB Profile

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Τα πουλιά του Χίτσκοκ πραγματικότητα

Κυριολεκτικά την πραγματική έκδοση της ταινίας του Χίτσκοκ "τα πουλιά" είδαν εργαζόμενοι στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ: Σε ψηλό κτίριο γραφείων άρχισαν το ένα μετά το άλλο γύρω στα 100 πουλιά να προσκρούουν στα τζάμια. Οι εργαζόμενοι έμειναν έκπληκτοι και δεν ήξεραν τι να κάνουν.

Βέβαια, τα σύγχρονα τζάμια έχουν καλύτερη αντοχή, έτσι δε διαπέρασαν τα τζάμια, αλλά τα περισσότερα απ' αυτά έπεσαν στο έδαφος σοβαρά τραυματισμένα και άλλα νεκρά.

Τι είχε συμβεί; Τα μικρά πουλιά, μήκους 15 εκ. είχαν οδηγηθεί κατά σμήνη σε κοντινή δασική περιοχή όπου κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες μούρων του δάσους. Η ποσότητα που έφαγαν οδήγησε σε ζυμώσεις εντός των ζώων και ουσιαστικά...μέθυσαν. Τα δέντρα που είχαν το φρούτο αυτό είχαν κλαδευτεί κι αυτό οδήγησε σε μια τεράστια παραγωγή μούρων αυτή την εποχή. Οι τοίχοι του κτιρίου δε, στο οποίο προσέκρουσαν, ήταν εξ ολοκλήρου από τζάμι.

Φιλοζωικές οργανώσεις ανέλαβαν να περιθάλψουν τα τραυματισμένα ζώα. Όμως, προκειμένου να μην ξανασυμβεί οι αρχές σκέφτονται να τοποθετήσουν δίχτυα στα κλαδιά με τα μούρα αλλά και κολλητικές ταινίες επάνω στα τζάμια ώστε τα πουλιά να αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για εμπόδιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

001

002

Recommended Post Slide Out For Blogger

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail
outopios@yahoo.com

Online:

Copyright 2010 BLOG CAFE. All rights reserved.

rss digg delicious facebook