Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κάνοντας κλικ στο κουμπί «ΕΔΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ» Μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας η τις παρατηρήσεις σας..!

FB Profile

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Χαλαρότητα και...ούζα πριν τις κάλπες!

Μετά την ένταση της προεκλογικής περιόδου, οι πολιτικοί αρχηγοί έκαναν «διάλειμμα» ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης.

Χαλαρότητα και...ούζα πριν τις κάλπες

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, παρέθεσε σήμερα το μεσημέρι γεύμα σε διαπιστευμένους δημοσιογράφους. Η συνάντηση κράτησε αρκετή ώρα, σε κλίμα καλής διάθεσης, με ελάχιστες αναφορές για τις αυριανές εκλογές. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, περιορίστηκε να πει ότι ο λαός ξέρει τι θα κάνει, μη δίνοντας άλλη συνέχεια.

Παράλληλα εκτίμησε ότι θα ήταν παρακινδυνευμένο να γίνουν προβλέψεις για το ποιες θα είναι οι εξελίξεις για το επόμενο εξάμηνο, δεδομένου ότι και η κατάσταση στην Ευρώπη είναι ρευστή και είναι άγνωστο ακόμα πώς θα επηρεάσει τις ευρωπαϊκές εξελίξεις η διαγραφόμενη ανάδειξη του Φρανσουά Ολάντ στην προεδρία της Γαλλίας.

Το απόγευμα, ο κ. Βενιζέλος θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, όπου αύριο το πρωί στις 10.30 θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων, ενώ το μεσημέρι αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα, όπου νωρίς το απόγευμα, πριν από το κλείσιμο της κάλπης, θα προεδρεύσει, στην Ιπποκράτους, της συνεδρίασης της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ.

Χαλαρότητα και...ούζα πριν τις κάλπες

Ο Α. Σαμαράς περπάτησε το μεσημέρι στην αγορά της Καλαμάτας, όπου χαιρέτησε γνωστούς, φίλους του, αλλά και περαστικούς, ενώ σταμάτησε για καφέ στο κέντρο. Ο πρόεδρος της ΝΔ αναχώρησε νωρίς το απόγευμα για την Πύλο, όπου αύριο το πρωί κατά τη συνήθη τακτική του, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στη Λαμπρινή επισκέφθηκε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία συνομίλησε με περαστικούς και μέλη του κόμματος. Η κ. Παπαρήγα θα ψηφίσει αύριο το πρωί στην Πετρούπολη.

Εν μέσω ούζων και χαλαρής συζήτησης με τους δημοσιογράφους πέρασε το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος αύριο θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Παλαιό Φάληρο.

Το συνήθειο του... χαλαρού Σαββάτου πριν από τις εκλογές τήρησε και αυτή τη φορά ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με κομματικά στελέχη και δημοσιογράφους, ενώ αρκετά στελέχη συναντήθηκαν με δημοσιογράφους σε μεζεδοπωλείο στο Μοναστηράκι.

Ο Α. Τσίπρας θα ψηφίσει στις 11 π.μ. στο 633ο τμήμα Αθήνας και νωρίς το βράδυ θα μεταβεί στα γραφεία του ΣΥΝ στην πλατεία Κουμουνδούρου για να παρακολουθήσει τη μετάδοση των αποτελεσμάτων.

Σε στέκι των Αθηνών, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, αντήλλαξε απόψεις με δημοσιογράφους. Αύριο ο κ. Κουβέλης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα σε σχολείο του Περιστερίου.

Στο Περιστέρι και το Πέραμα βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος θα ψηφίσει αύριο σε εκλογικό τμήμα του Έβρου, όπου είναι υποψήφιος.

Χαλαροί ρυθμοί σήμερα για την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη που επέλεξε να βρεθεί, λίγο πριν από τις κάλπες, στο Ηράκλειο.

Η κ. Μπακογιάννη έφθασε το πρωί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και στη συνέχεια είχε επαφές με στελέχη και οπαδούς της ΔΗΣΥ. Επισκέφθηκε το Αρκαλοχώρι και ακολούθως έκανε βόλτα στην αγορά και κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου, όπου συνομίλησε με πολίτες. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο Γυμνάσιο του Βενεράτου και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Υ.Γ: Τα σχόλια δικά σας....

ΠΗΓΗ:http://www.ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

001

002

Recommended Post Slide Out For Blogger

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail

ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail
outopios@yahoo.com

Online:

Copyright 2010 BLOG CAFE. All rights reserved.

rss digg delicious facebook